به گزارش کلهرنیوز ، بیژن کردستانی ، با اشاره به اینکه خوشه نان برنجی یکی از خوشه‌های مهم استان بود، اظهار داشت: فرآیند توسعه این خوشه سال ۹۲ به اتمام رسید.

وی عنوان کرد: بعد از اتمام این فرآیند، صاحبان برندهای معتبر نان برنجی کرمانشاه از عرضه انواع نامرغوب نان برنجی آن هم با قیمت نامناسب در مسیر محدوده راه کربلا گلایه داشتند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه گفت: از همین رو مقرر شد در همین محدوده راه کربلا یعنی از مسیر کرمانشاه به بیستون یک ناحیه کارگاهی نان برنجی با حضور برندهای معتبر راه‌اندازی شود تا مردم بتوانند نان برنجی مرغوب، استاندارد و با قیمت مناسب تهیه کنند.

کردستانی با اشاره به اینکه این ناحیه علاوه بر کارگاه، فروشگاه نیز دارد افزود: محلی که برای ناحیه کارگاهی در نظر گرفته شده زمین حدود ۱٫۵ هکتاری در شهرک صنعتی فرامان است و این زمین پنج قطعه داشت که تمام قطعات آن به برندهای معتبر واگذار شده است.

وی از تکمیل زیرساخت‌های اصلی مورد نیاز این ناحیه کارگاهی خبر داد و عنوان کرد: این ناحیه کارگاهی تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید./تسنیم

 

 

 

 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید :