به گزارش کلهرنیوز ، نوربخش حاتمی ظهر امروز در سومین جلسه کارگروه روستایی و عشایری دهه فجر انقلاب اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به  پروژه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اظهار داشت: در دهه فجر امسال ۹۰ پروژه کشاورزی با اعتبار ۲۲۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۸۲۰ نفر به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی عنوان کرد: تولیدات کشاورزی کرمانشاه از ۶۲۰ هزار تن سال ۵۷ به بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن رسیده است و این مهم در سایه توجه به توان کارشناسان داخلی است و اکنون ضریب خودکفایی کشور در عرصه تولیدات کشاورزی ۸۲ درصد است.

حاتمی به توفیقات کشاورزان استان در افزایش تولیدات محصولات کشاورزی اشاره کرد و افزود: افزایش تولید محصولات در واحد سطح و استفاده از توان کارشناسان داخلی سبب شده است امروز پس از ۴۱ سال از انقلاب به خودکفایی در تولید کلیه محصولات کشاورزی نزدیک شویم.

وی بیان کرد: حدود یک میلیون نفر از مردم  استان به صورت مستقیم و غیرمستقیم از طریق کشاورزی امرار معاش می‌کنند که این مهم نشان از اهمیت پرداختن به مقوله کشاورزی است.

حجت‌الاسلام حسینی مقدم مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید قاسم سلیمانی و شهدای سانحه هواپیمایی اخیر، به دهه پیش رو به عنوان دهه پیروزی انقلاب اشاره کرد و گفت: فعالیت کارگروه روستایی و عشایری حدود یک ماه است شروع شده و امروز شاهد سومین جلسه این کارگروه با حضور نماینده ولی فقیه در استان هستیم.

وی رویکرد اجرایی برنامه‌های دهه فجر امسال را مردم محوری به حساب آورد و افزود: مردم بعنوان حماسه سازان اصلی این انقلاب نقش برجسته ای در برنامه های این کارگروه در دهه فجر دارند.

آیت الله علما امام جمعه کرمانشاه نیز در این نشست در خصوص شعارهای انقلاب اسلامی ایران گفت: انسان های تربیت شده محور توسعه هستند و این موضوع مورد تأکید امام (ره) نیز بود و در واقع از ۱۵۰ سال پیش از انقلاب مداوم به ما القا می‌کردند که شما نمی‌توانید، اما انسان‌های تربیت شده در مکتب انقلاب امروز ثابت کرده‌اند که ما می‌توانیم .

علما به پیشرفت‌های دفاعی نظام پس از انقلاب اشاره کرد و افزود: امروز به ایران به عنوان یک قدرت بزرگ نگاه می‌کنند.

وی با تأکید بر انتقال علم و دانش به کشاورزان استان گفت: هم راستا با پیشرفت‌های نظامی در عرصه کشاورزی نیز شاهد توفیقات متعدد افزایش خودکفایی هستیم و قطعا تا رسیدن به نتیجه نهایی کارهای بسیاری باید انجام شود.

وی رسیدگی به امور مردم و تسهیل گام نهادن سرمایه گذاران در عرصه کشاورزی را مهم برشمرد و افزود: ضرورت دارد بستر را برای تسهیل امور مردم و رسیدگی به مشکلات مردم به ویژه کشاورزان فراهم آوریم تا شاهد پیشرفت بهتر مملکت باشیم.

علما رویکرد اصلی تحقق اقتصاد مقاومتی را چشم بستن بر خارج از کشور و توجه به توان داخلی به حساب آورد و گفت: با اتکا به توان داخلی توانسته‌ایم بسیاری از موفقیت ‌را به دست آوریم و گام‌های مهمی برای پیشرفت برداریم و اقتصاد کشور را متحول کنیم./تسنیم

 

 

 

 

 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید :