به گزارش کلهرنیوز ، مجتبی حسینی پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش بینی می شود که امسال از سطح زیرکشت این محصول با عملکرد پنج و نیم تن در هکتار در مجموع بیش از پنج هزار تن نخود فرنگی تولید و روانه بازار مصرف شود.
وی با بیان اینکه کار برداشت نوبرانه صیفی جات از نیمه دوم فروردین ماه سال جاری در شهرستان آغاز شده است، اضافه کرد که کشت نخود فرنگی در راستای اصلاح الگوی کشت و ارتقای اقتصاد خانوارهای کشاورزان سرپل ذهابی انجام شده است.
وجود مقادیر زیادی ویتامین c و آهن در نخود فرنگی باعث شده که این ماده غذایی به تقویت ایمنی بدن کمک کند و ویتامین موجود در این ماده غذایی از تخریب و از بین بردن سلول های تولید کننده انرژی محافظت می کند و در پیشگیری از بروز سرطان موثر است.
همچنین این گیاه حاوی ماده ای موسوم به لوتئین است که به کاهش خطر ابتلا به بیماری های چشمی مانند دژنراسیون ماکولار و آب مروارید کمک می ‏کند.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه با بیش از ۸۵ هزار تن جمعیت و ۴۵ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغ دارد.

این خبر را به اشتراک بگذارید :