به گزارش کلهرنیوز ، پایگاه خبری پلیس روز شنبه به نقل از سرهنگ «حسین براری» اعلام کرد: یکی از افرادی که جان خود را بر اثر اصابت صاعقه از دست داد، جوانی ۳۰ ساله در روستای «چقانرگس» بود که حین چرای گوسفندان دچار حادثه شد.
وی ادامه داد: فرد دیگری که بر اثر رعد و برق فوت کرد خانمی ۷۰ ساله و اهل روستای «چغاکلبعلی» بود که در زمین کشاورزی صاعقه به وی اصابت و حین انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داد.
سرهنگ براری یادآوری کرد: اصابت صاعقه به احشام نیز باعث تلف شدن ۶ راس گوسفند در روستای «لعل آباد ریزوند» شهر ماهیدشت شد.
فرمانده انتظامی کرمانشاه در پایان به شهروندان و بخصوص دامداران توصیه کرد تا زمانی که در مراتع و ارتفاعات قرار دارند هنگام وقوع رعد و برق پناه گرفته و از حضور در فضای باز بپرهیزند.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.