به گزارش خبرنگار کلهرنیوز، امروز صبح ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار در سالن فرمانداری اسلام آباد غرب برگزار شد. در ابتدای این جلسه مصوبه تعیین محل میدان دام مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد در جلسه آتی مکان نهایی مطرح شود.

در ادامه جلسه جهت رفاه حال شهروندان شهرستان ایجاد واحد عرضه مستقیم مرغ پرطلایی با قیمت مستقیم کشتارگاه در سطح شهر به تصویب اعضا رسید.

مهندس شهبازی فرماندار شهرستان در این جلسه گفت: از ابتدای سال‌ جاری تاکنون از ۳۲۰ مورد از واحد های صنفی بازدید به عمل آمده است که ۴۸ واحد متخلف با معرفی به تعزیرات حکومتی بیش از ۳ میلیارد و ۲۰۰میلیون ریال جریمه شده اند.

فرماندار ادامه داد: هیچ دلیلی وجود ندارد که کارواش ها از آب شرب شهری استفاده کنند و باید به کارواش های دارای پروانه که از آب شرب استفاده می کنند اخطار داده و فاقد پروانه پلمپ شوند.

شهبازی در ادامه عنوان کرد: در حال حاضر هیچ گونه مشکلی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد و در همین راستا مقدار ۱۰ تن روغن خوراکی و ۵ تن برنج تنظیم بازاری تهیه و وارد بازار خواهد شد.

وی در  ادامه به بحث نظارت بهداشتی بر اصناف اشاره و افزود: فرارسیدن فصول گرم سال تشدید بر اماکن عرضه مواد غذایی را دارای اهمیت می کند که در این راستا باید بادقت مواد غذایی فاسد شدنی واحد های صنفی بررسی شود.

فرماندار شهرستان در پایان به قراردادهای اجاره مسکونی اشاره کرد و گفت: به صورت ویژه باید بر بنگاه‌های املاک نظارت و با جدیت و بدون مماشات با متخلفین برخورد شود و گزارش اقدامات مستمر به فرمانداری ارسال گردد.

در پایان باید گفت که در این جلسه جز موارد ذکر شده، تشدید نظارت بر بازار، برخورد با متخلفین، تهیه بموقع کالاهای اساسی و مورد نیاز شهروندان، نظارت بر آرایشگاههای زنانه و…از دیگر مواردی بود که توسط اعضا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نویسنده: نگین سارائی

این خبر را به اشتراک بگذارید :