به گزارش کلهرنیوز، در سفر فرهنگی به شهرستان دالاهو، مظفر تیموری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با ابراز قدردانی از تلاش‌های مهدی پرویزی فرماندار دالاهو، از حمایت‌های ویژه و مستمر ایشان نسبت به حوزه فرهنگ و هنر این شهرستان تجلیل به‌عمل آورد.

مدیرکل ارشاد، توجه دلسوزانه و نگاهی فرهنگی محور از سوی فرماندار را عاملی مهم در رشد و شکوفایی ظرفیت‌های هنری دانست و تصریح کرد: «پیشرفت و پویایی عرصه فرهنگ و هنر در شهرستان‌هایی همچون دالاهو، بدون همراهی و دغدغه‌مندی مدیران محلی میسر نیست و جناب آقای پرویزی نمونه‌ای موفق از این همراهی و همدلی هستند.»

وی همچنین از برنامه‌ها و پیگیری‌های فرماندار در جهت توسعه زیرساخت‌های فرهنگی، حمایت از هنرمندان و تقویت هویت بومی منطقه قدردانی کرد.

این تقدیر در حاشیه بازدید از خانه تنبور در روستای بانزلان و دیدار با استاد علی‌اکبر مرادی صورت گرفت.

این خبر را به اشتراک بگذارید :