به گزارش خبرنگار کلهرنیوز، رئیس دادگستری شهرستان اسلام آباد غرب به همراه دادستان این شهرستان با حضور در فرماندهی ارتش مستقر در این شهرستان ضمن دیدار با امیر رشنو فرمانده تیپ ۱۸۱ زرهی ارتش از تلاش های شبانه روزی این عزیزان تشکر کرد.
در این دیدار یوسف جلیلیان رئیس دادگستری شهرستان بر همکاریهای مشترک بین دو ارگان تاکید کرد و راهکارهای تعامل بیش از پیش دو سازمان را مورد بحث و گفتوگو قرار داد.
وی در ادامه گفت: امنیت مقوله بسیار با اهمیتی است؛ دستگاه قضایی شهرستان و مردم شهید پرور اسلام آباد غرب قدردان تلاشهای فرمانده و کارکنان غیور ارتش در ایجاد امنیت در سطح استان و شهرستان بخصوص در طول جنگ تحمیلی رژیم صهیونسیتی علیه کشورمان هستند.
رئیس دادگستری شهرستان اسلام آبادغرب بیان کرد : آمادگی همکاری و تعامل در کلیه موضوعات مرتبط و مشترک را با ارتش جمهوری اسلامی ایران داریم.
نویسنده: نگین سارائی
این خبر را به اشتراک بگذارید :