به گزارش کلهرنیوز، در راستای اجرای برنامه‌های نظارتی و ارتقای کیفیت فرآورده‌های گندم و آرد، کارشناس آزمایشگاه این اداره با حضور در کارخانه‌های آرد سبا و آرد شهر، از بخش‌های مختلف خط تولید بازدید کرد.

 

وی اظهار داشت : در این بازدید کارشناسی ، ضمن بررسی روند دریافت، نگهداری و فرآوری گندم، نمونه‌هایی از گندم سروالس و همچنین آرد تولیدی برداشت شد تا در آزمایشگاه‌ مرکزی مورد آزمون‌های کیفی از جمله سنجش رطوبت، گلوتن، افت مفید و سایر شاخص‌های استاندارد قرار گیرد.

 

سرپرست غله شهرستان اسلام‌آبادغرب افزود : این اقدام با هدف اطمینان از سلامت و کیفیت گندم ورودی به چرخه تولید و همچنین نظارت مستمر بر عملکرد کارخانه‌ها انجام شده و نتایج آزمایش‌ها مبنای پیگیری‌های بعدی و ارائه راهکارهای اصلاحی در صورت نیاز خواهد بود.

 

شایان ذکر است، کارشناسان اداره غله شهرستان اسلام‌آبادغرب به‌صورت دوره‌ای و سرزده نسبت به بازرسی از کارخانه‌های آرد و انجام نمونه‌برداری اقدام می‌ نمایند تا رضایت مصرف‌کنندگان تأمین شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید :