به گزارش کلهرنیوز، دکتر علی سروش، امروز (چهارم خرداد) در نشستی خبری با اشاره‌ای به سابقه دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی کرمانشاه و تاسیس آن در دهه ۴۰ گفت: این دانشگاه اکنون از دانشگاه‌های مطرح خصوصا در غرب و شمال غرب کشور بوده و قطب سلامت، آموزش و پژوهش به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه این دانشگاه دارای ۱۰ دانشکده، سه پژوهشکده، ۱۳ مرکز تحقیقات، ۱۴ شبکه بهداشت و درمان، ۲۰ بیمارستان دانشگاهی، ۲۰ شرکت دانش‌بنیان، ۱۲۷ واحد فناور و … است، افزود: حوزه فعالیت ما بسیار گسترده بوده و از آموزش در سطح کاردانی تا فوق تخصص تا رسیدگی به سلامت مردم در خانه‌های بهداشت مناطق مرزی را در برمی‌گیرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تعداد پرسنل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را ۱۸ هزار نفر و تعداد اعضای هیات علمی این دانشگاه را نیز ۵۵۸ نفر اعلام کرد و ادامه داد: هفت هزار دانشجو از مقطع کاردانی تا دکترای تخصصی و فوق‌تخصصی داریم که از این تعداد به طور میانگین و بسته به شرایط هر ترم، بین ۷۰۰ تا ۱۵۰۰ نفر دانشجوی خارجی هستند که از یازده کشور دنیا میزبان آنها هستیم.

سروش تعداد رشته‌های کنونی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را ۱۰۳ رشته عنوان کرد و یادآور شد: به دنبال راه‌اندازی رشته‌های جدید در حوزه کارشناسی تغذیه، ارشد ارگونومی، دکترای فیزیک پزشکی، ارشد فناوری و تصویربرداری و … هستیم.

وی سپس به مهمترین اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین اولویت‌های ما تکمیل و راه‌اندازی بیمارستان شهید رئیسی (بیمارستان جامع سرطان) کرمانشاه است که شامل سه بخش ۴۰ تختخوابی بوده و یک مرکز منحصر به فرد دولتی برای تشخیص و درمان سرطان خواهد بود.

به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، اکنون بخش‌های بیمارستان تقریبا آماده بوده و کارهای تجهیز آن نیز عمدتا صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه جای پنج دستگاه رادیوتراپی در این بیمارستان تعبیه شده که حداقل سه دستگاه آن که خریداری شده ظرف ماه‌های آینده راه‌اندازی خواهد شد، اظهار کرد: با راه‌اندازی این سه دستگاه، کرمانشاه صاحب پنج دستگاه رادیوتراپی خواهد شد.

سروش یادآوری کرد: تمام تلاش ما این است که این بیمارستان تا هفته دولت به بهره‌برداری برسد و بیماران سرطانی از سایر بیمارستان‌ها از جمله امام رضا (ع) و طالقانی به این بیمارستان بیایند.

پیگیر راه‌اندازی پردیس دانشگاه علوم پزشکی هستیم

وی اظهار کرد: راه‌اندازی پردیس دانشگاه علوم پزشکی نیز یکی دیگر از مهمترین اولویت‌های ما است، زیرا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اکنون پردیس ندارد و هریک از دانشکده‌های ما در یک نقطه شهر قرار گرفته‌اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: این در حالی است که استان‌های همجوار ما از جمله کردستان، ایلام، لرستان، همدان و … همه پردیس دانشگاهی دارند.
سروش از زمین ۵۰ هکتاری که برای احداث پردیس دانشگاه علوم پزشکی در نظر گرفته شده بود یاد کرد که درگیر مشکل معارض شد و ادامه داد: اکنون در این پردیس یک دانشکده دندانپزشکی، دانشکده پزشکی و خوابگاه به صورت نیمه کاره داریم.

وی با بیان اینکه احداث پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مصوبه دارد و حتی برای آن مشاور گرفتیم و طراحی نیز صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: چشم‌انداز این است که دانشکده‌ها، خوابگاه، مراکز تحقیقاتی، آزمایشگاه، سالن‌های کارگاهی و… در این پردیس مستقر باشند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پیگیری جدی برای راه‌اندازی پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد و افزود: این موضوع را در جریان سفر وزیر بهداشت به استان نیز پیگیری کردیم.

دستاورد ۷۰۰۰ میلیارد ریالی سفر دولت برای بهداشت و درمان کرمانشاه

وی در ادامه از دستاوردهای سفر هیات دولت و ویزر بهداشت به کرمانشاه نیز یاد کرد و ادامه داد: مطالبات متعددی را در این سفر مطرح کردیم که در نهایت بالغ بر هفت هزار میلیارد ریال اعتبار برای پروژه‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اختصاص یافت.

سروش خاطرنشان کرد: بخش عمده این اعتبار برای تکمیل و تجهیز بیمارستان‌های استان از جمله بیمارستان شهید رئیسی و بیمارستان‌های روانسر، سرپل‌ذهاب و ثلاث باباجانی است که عمدتا ۸۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت دارند.

وی با بیان اینکه در این سفر شاهد افتتاح اورژانس جدید ترومای کرمانشاه واقع در بیمارستان آیت‌الله طالقانی بودیم که ۷۴ تخته است، گفت: به علاوه مواردی مانند راه‌اندازی دانشکده فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی، تکمیل چارت اعضای هیات علمی، تکمیل دانشکده دندانپزشکی، تکمیل خوابگاه ۴۰۰ نفره دانشجویان و … را نیز پیگیری کردیم.

۱۴ بیمارستان کرمانشاه مجوز IPD دارند/ موافقت با ایجاد داروخانه هلال احمر

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه سپس به وضعیت پذیرش بیماران خارجی در کرمانشاه و گردشگری سلامت در استان نیز اشاره کرد و افزود: اکنون ۱۴ بیمارستان ما از جمله بیمارستان‌های مهمی مانند امام رضا (ع)، امام علی(ع)، محمد کرمانشاهی و … مجوز IPD( پذیرش بیماران خارجی) دارند.

وی با بیان اینکه همه امکانات و زیرساخت‌های ما برای پذیرش بیماران خارجی فراهم است و تعرفه‌های خدمات به این بیماران را مشخص کرده‌ایم، اظهار کرد: مهمترین زیرساخت وجود یک آژانس قانونمند برای جذب این بیماران و ارجاع آنها برای دریافت خدمات درمانی است که جای چنین زیرساختی خالی می‌باشد و همین امر باعث شده اکنون مشکلاتی در ارائه خدمات به این بیماران وجود داشته باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اشاره‌ای هم به آخرین وضعیت صدور مجوز برای داروخانه هلال احمر کرمانشاه داشت و افزود: ۱۰۰ درصد با راه‌اندازی داروخانه هلال احمر موافقم و حتی یکبار نیز نامه موافق را به سازمان غذا و دارو نوشتم که با آن مخالفت شد، اما دوباره آنچه که در حوزه کاری ما بود را انجام دادیم و موافقت خود را به سازمان غذا و دارو کشور اعلام کردیم و اکنون باید دید نظر آنها چیست.

سروش با بیان اینکه داروخانه هلال احمر توانمندی زیادی دارد اما باید مطابق با قوانین و مقرراتی که بر تمامی داروخانه‌های هلال احمر حاکم است فعالیت کند، عنوان کرد: این داروخانه باید در زمینه داروهای گران و نایاب، داروهای تک نسخه‌ای، داروهای بیماران سرطانی، هموفیلی و… خدمات ارائه دهد.

وی درباره وضعیت کمبود دارو در استان نیز عنوان کرد: برخی از مشکلات سراسری بوده و تنها مختص به کرمانشاه نیست.

سروش آنچه که گاهی باعث محدودیت دارو در کرمانشاه می‌شود را سرریز بیماران دیگر استان‌ها به کرمانشاه و مراکز درمانی استان دانست و اظهار کرد: حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد بیماران ما غیربومی هستند.
به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، در زمینه تامین دارو باید علاوه بر سرانه دو میلیون نفری استان، از سهمیه استان‌های دیگر نیز ۱۵ درصد به کرمانشاه اختصاص یابد.

وی سپس به مهمترین دغده‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز اشاره کرد و با بیان اینکه یکی از مهمترین دغدغه‌های ما پرداخت مطالبات پرسنل بود و در گذشته برخی پرسنل از جمله پزشکان، پرستاران و … ماه‌ها مطالبات داشتند، افزود: پیش از هر کاری پرداخت مطالبات را در اولویت قرار دادیم و ۹ ماه از مطالبات را پرداخت کردیم. اکنون میانگین مطالبات ماهانه پزشکان ۱۱ ماه و پرستاران حدود هفت ماه است.
ایسنا/

این خبر را به اشتراک بگذارید :