به گزارش کلهرنیوز  از ایسنا، متخصصان دانشگاه «المنستیر» در تونس با همکاری گروهی از متخصصان دانشگاهی در ریاض با انجام تحقیقات آزمایشگاهی در این خصوص به این نتایج دست یافتند.

این آزمایش‌ها روی ۸۰ موش آزمایشگاهی انجام گرفت و تعدادی از آنها مقدار زیادی روغن زیتون مصرف کردند.

موش‌های آزمایشگاهی به هفت گروه تقسیم شده بودند و شش گروه از آنها در معرض علف‌کش‌ها در غلظت‌های متفاوت قرار گرفتند.

بنابر گزارش گال‌پست،‌ نتایج آزمایش ها نشان داد با توجه به اثرات مضرِ مواد شیمیایی موجود در این آفت‌کش‌ها، تمام موش‌ها دچار تغییرات منفی در کبد شدند اما موش‌هایی که روغن زیتون مصرف کرده بودند به میزان بسیار کمتری آسیب کبدی را تجربه کردند.

همچنین در بدن این موش‌ها به دلیل مصرف روغن زیتون افزایش فعالیت آنزیم آنتی‌اکسیدانی و نیز بالاترین میزان محافظت کبدی در برابر آسیب‌های فوق مشاهده شد.

 

 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید :