به گزارش کلهرنیوز ، علی سروش، با اشاره به اینکه بیمارستان امام رضا(ع) در سال ۱۳۸۴ تحت عنوان بیمارستان امام رضا(ع) با ۵۱۴ تخت آغاز به کار کرده است اظهار داشت: بیمارستان امام رضا(ع) تبدیل به یک بیمارستان ۷۱۴ تختخوابی شده و در حال حاضر به صورت مجتمع اداره می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان امام رضا(ع) یکی از بزرگترین بیمارستان‎های کشور است عنوان کرد: این بیمارستان با تبدیل شدن به یک مجتمع همچون بیمارستان‎های انگشت‎شماری مانند بیمارستان امام خمینی(ره) تهران است و این را به عنوان یک کارشناس که مدت‌ها در سیستم بهداشت و درمان کار کرده است عرض می‎کنم.

ترخیص روزانه ۲۵۰نفر از بیمارستان امام رضا(ع)

سروش با بیان اینکه شاخص‎های موجود در بیمارستان امام رضا(ع) یک شاخص قابل قبول و خوبی است عنوان کرد: مردم ما شاید چهار نفر مرگ‌ومیر را در بیمارستان مشاهده کنند اما روزانه ۲۵۰ نفر از بیمارستان امام رضا(ع) ترخیص می‎شوند.

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) با اشاره به اینکه این بیمارستان سطح سه ارجاع است خاطرنشان کرد: بیمارستان‎های شهرستان سطح یک و بیمارستان‏های موجود در استان سطح دو و بیمارستان امام رضا(ع) سطح سه است.

وی با اشاره به اینکه بیماران  در بیمارستان‏های سطح استان مشکل پیدا می‎کنند به بیمارستان امام رضا(ع) ارجاع  داده می‏‎شود عنوان کرد: شاخص‎های بیمارستان سطح سه با سطوح پایین‎تر متفاوت است و بیمارانی که چند سیستم آنها مشکل پیدا کرده به بیمارستان امام رضا(ع) ارجاع داده می‎شوند.

بیمارستان امام رضا(ع) تنها شاخص سطح ۳در غرب کشور

وی با بیان اینکه عملکرد بیمارستان‎ها در دنیا بر اساس سطح بیمارستان است بیان کرد: مرگ‎و میر بیمارستان سطح ۳ با مرگ و میر بیمارستان سطح ۲ و ۱ متفاوت است و تنها بیمارستانی که در غرب کشور حائز شاخص سطح ۳ است بیمارستان امام رضا(ع) کرمانشاه است.

سروش با اشاره به اینکه بیمارستان امام رضا(ع) یک پتانسیل قوی برای استان و برای غرب کشور است عنوان کرد: اعتبارسنجی درمان و آموزش که وزارتخانه انجام می‎دهد، بالاترین درجه اعتباربخشی در بین بیمارستان‎های استان را به بیمارستان امام رضا(ع) داده شده است.

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) بیان کرد: در بین بخش خصوصی، دولتی و دانشگاهی، بیمارستان امام رضا(ع) هم از نظر آموزشی و درمانی بالاترین رتبه اعتبار بخشی را دارد و این نشان دهنده عملکرد قابل قبول بیمارستان امام رضا(ع) است.

وی با اشار به اینکه در حال حاضر ۸۰۰بیمار در بیمارستان امام رضا(ع) بستری است بیان کرد: در این بیمارستان ۲۶۰۰پرسنل به صورت شبانه‎روزی مشغول به خدمات‎رسانی  است که هموطنان و همشهریان دچار آسیب نشوند.

سروش با بیان اینکه ۲۰۰ نفر فوق تخصص و متخصص در این بیمارستان فعالیت می‎کنند که هرکدام به نوعی در رشته تخصصی خود بهترین هستند عنوان کرد: ۴۰۰۰هزارنفر بستری و ۲۰۰۰عمل جراحی در ماه در بیمارستان امام رضا(ع)انجام می‌شود که با بهترین امکانات و کمترین هزینه از بیمارستان مرخص می‎شوند.

نقطه قوت بیمارستان امام رضا(ع) آموزشی بودن آن است

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) با اشاره به اینکه ۴۵۰ دستیار تخصصی در بیمارستان مشغول به خدمات رسانی هستند عنوان کرد: آموزشی بودن بیمارستان نقطه قوت بیمارستان محسوب می‎شود.

شلوغی بیمارستان خدمات را تحت شعاع قرار داده است

وی به شلوغی بیمارستان امام رضا(ع) اشاره کرد و گفت: شلوغی این بیمارستان خدمات را تحت شعاع قرار می‎دهد و در ۲۴ ساعت حدود ۲۰ هزارنفر ملاقات کننده به بیمارستان مراجعه می‌کنند که این عرصه را بر بیمار، همراه بیمار، پزشک و پرستار تنگ می‌کند.

سروش با اشاره به اینکه آسانسور بیمارستان امام رضا(ع) متناسب برای ۲۰ هزار جمعیت نیست عنوان کرد: آسانسوری که برای ۱۰نفرساخته شده وقتی ۵۰ نفر سوار آن می‎شوند به طور حتم ایمنی آن نیز پایین خواهد خوامد.

وی با بیان اینکه درسال برای نگهداشت آسانسورها میلیاردی هزینه می شود بیان کرد: اگر جایی برای ۴۰۰ مریض و ۴۰۰ همراه ساخته شده اکر ظرفیت بالاتری به آن اضافه شود به طور حتم مخاطرات و عدم رضایت‎ها بیشتر می‎شود.

ساخت پروژه‎های متعدد در جنب بیمارستان امام رضا(ع)

وی با بیان اینکه پروژه‌های متعددی بنابه ضرورت و نیاز مردم منطقه در کنار و جنب بیمارستان ساخته شده است عنوان کرد: در آینده اورژانس این بیمارستان بیشتر توسعه پیدا می‎کند و با افزایش تخت و آی‌سی‎یواختصاصی به مردم بیشتر خدمات‎رسانی انجام می‌شود.

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) کرمانشاه به مرکز مدیریت سکته‎های حاد مغزی در بیمارستان تحت عنوان استروک سنتر و اینترونشن اشاره کرد و گفت: اگر بیمار در سه الی چهارساعت اول سکته مغزی کند با داروهای حل کننده به بیمار داده می‎شود و اگر بیمار در صورت دیرانتقال دادن دچار حوادث عروقی شود در این مرکز مدیریت خواهد شد.

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) کرمانشاه با بیان اینکه تجهیزات پیشرفته‎ای برای این مرکز تهیه شده است  افزود: اتاق عمل هایبریدآنژیو، MRI سه تسلا، نصب و خریداری شده و در آینده نزدیک سی‎تی‌اسکن ۲۵۶اسلایس در این مرکز نصب و به‎طور حتم یکی از نقاط قوت منطقه می‎شود.

ساخته شدن بیمارستان سوختگی گلستان با استانداردهای روز

سروش به بیمارستان سوختگی ۵۰تختخوابی گلستان در محوطه مجتمع امام رضا(ع) اشاره کرد و گفت: این بیمارستان جز هدیه‎های مقام معظم رهبری در سفر به کرمانشاه است و به دلیل مشکلات با پیمانکار تاکنون طول کشیده و در حال حاضر تکمیل و تجهیز شده و در اواخر همین ماه با حضور وزیر بهداشت راه‎اندازی خواهد شد.

وی افزود: بیمارستان سوختگی گلستان دارای بخش‎های مختلفی از جمله یازده تخت آی‌سی‌یو سوختگی، دو اتاق عمل، بخش جراحی، بخش بستری و اورژانس است و با دارا بودن این بخشها یک بیمارستان منحصربه فرد برای حوادث سوختگی ابه حساب می‌آید.

سروش با بیان اینکه امید است کمترین بیمار به بیمارستان سوختگی مراجعه کنند و مردم همیشه در سلامت باشند عنوان کرد: در گذشته بیماران سوختگی در استان کرمانشاه برای خدمات به شهرهایی همچون اصفهان، تهران و شیراز مراجعه می‎کردند که با افتتاح این بیمارستان مقداری از دغدغه مردم کرمانشاه کم خواهد شد.

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) کرمانشاه با اشاره به اینکه بیمارستان سوختگی با استانداردهای روز تجهیز شده است افزود: تجهیزات این بیمارستان تکمیل شده و در حال فراهم کردن  پرسنل این بیمارستان هستیم.

طولانی شدن پروژه مرکز جامع سرطان به دلیل توسعه بیشتر

 سروش  با بیان اینکه مرکز جامع سرطان در جنب مجتمع بیمارستان امام رضا(ع) قرار دارد عنوان کرد: این مرکز برای پذیرش بیماران سرطانی، شیمی‎درمانی و رادیوتراپی بیماران راه‎‎اندازی خواهد شد که با خرید چهار دستگاه رادیوتراپی‎ در مرکز جامع سرطان نصب می‎شود.

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) با اشاره به اینکه مرکز جامع سرطان با حداقل ۱۲۰تخت ساخته شده است بیان کرد: بر اساس سطح بندی که ما مرکز قطب کرمانشاه، ایلام و کردستان هستیم  و با اهدافی که برای این بیمارستان مشخص شده ، این بیمارستان به یک بیمارستان حدود ۲۰۰ تختخوابی تبدیل خواهد شد.

وی افزود: اورژانس مستقل، اتاق عمل، آی‎سی‎یو، بخش‎های داخلی، اطفال، بستری، رادیوتراپی و توموتراپی از قسمت‏های مختلف این بیمارستان است که با دارا بودن درمانگاه سرطان و اورژانس‎های سرطان در این مرکز به بیماران سرطانی خدمات‎رسانی می شود.

سروش با بیان اینکه دغدغه بیماران سرطانی با افتتاح این مرکز جبران خواهد شد عنوان کرد:مرکز جامع سرطان به دلیل توسعه بیشتر پروژه آن طولانی‎تر می‎شود، اما تجهیزات سرمایه‎ای آن همچون رادیوتراپی خریداری و در حال انتقال به استان کرمانشاه است.

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) با اشاره به اینکه برای ساخت مرکز جامع سرطان قرار داد با پیمانکار ۱۸ماهه بوده است بیان کرد: مشکلاتی برای پروژه ایجاد شده است اما دانشگاه علوم پزشکی مصمم به رفع این مشکلات است که امید است ظرف یک سال آینده به نتیجه برسد.

پیوند مغز و استخوان کرمانشاه جز موفق‎ترین  پیوندهای مغز و استخوان کشور است

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) به بیمارستان درمان  بیماران سل مقاوم به درمان اشاره کرد و گفت: بیمارانی که به درمان روتین جواب نمی دهند به صورت طولانی مدت در این مرکز نگهداری می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه چندسالی است که پیوند مغز و استخوان در بیمارستان امام رضا(ع) انجام می‎شود عنوان کرد: این بخش جز موفقیت‎ترین بخش‏های پیوند مغز و استخوان کشور است که با کمترین عارضه و مرگ‎ومیر بهترین نتایج به دست آمده است.

سروش به بیمارستان سبز اشاره کرد و گفت: این بیمارستان دارای شاخص‎هایی از جمله کمتر استفاده کردن از سوخت فسیلی، مدیریت پسماند، فضای سبز مناسب، مدیریت انرژی و دانشتن پارکینگ مناسب است.

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) با بیان اینکه ۳۰ هکتار از اراضی منابع طبیعی گرفته شده است عنوان کرد: چندسالی است که در این ۳۰هکتار یک جاده سلامتی زده شده تا همکاران و عموم مردم پیاده روی داشته باشند و بنا داریم که این منطقه را تبدیل به پارک جنگلی کنیم و با اینکار فضایی مفرح برای بیماران مجتمع بیمارستان امام رضا(ع) فراهم می‎شود.

وی اشاره‎ای به کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بوستان که اکثر تخصصها در صبح و عصر در این کلینیک خدمات رسانی می‎کنند داشت و بیان کرد: این کلینیک صبح‎ها آموزشی است و عصرها متخصصین به صورت درمانگاه کلینیک خصوصی دارند و همشهریان با مراجعه خدمات تشخیصی و درمانی دریافت می‎کنند.

/تسنیم

 

 

 

 

 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید :