رفتن به محتوای اصلی
اخبار فوری
اخبار استان

تشییع باشکوه پیکر مطهر شهیدان محمدی و جعفری

پیکر مطهر سرهنگ شهید «رضا محمدی» و سروان پاسدار شهید «شهرام جعفری» پس از اقامه نماز جمعه، با حضور پرشور و گسترده اقشار مختلف مردم، آیت‌الله غفوری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه و دکتر منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه تشییع شد.

فضای کرمانشاه امروز رنگ و بوی دیگری داشت؛ خیابان‌ها شاهد حضور مردمی بود که آمده بودند تا با دو فرزند شهید این دیار وداع کنند و بار دیگر نشان دهند که یاد و نام شهیدان در حافظه این سرزمین مقاوم زنده است.

 

پس از اقامه نماز جمعه، پیکرهای مطهر دو شهید بر دوش مردم قدرشناس کرمانشاه قرار گرفت و جمعیت حاضر، با شعار مرگ بر آمریکا و درود بر شهیدان، آنان را بدرقه کردند. خانواده‌های شهدا نیز در میان حاضران، در سوگ عزیزان خود ایستاده بودند و مردم با حضور و همراهی خود، مرهمی بر این داغ سنگین گذاشتند.

 

سرهنگ شهید رضا محمدی و سروان پاسدار شهید شهرام جعفری در جریان حمله اخیر دشمن جنایتکار آمریکایی به استان کرمانشاه به شهادت رسیدند و نامشان در شمار شهدای مدافع امنیت و عزت ایران اسلامی جاودانه شد.

 

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند.