رفتن به محتوای اصلی
اخبار فوری
اجتماعی

ثبت بیش از ۶۸ هزار مأموریت اورژانسی در کرمانشاه طی ۹ ماه

به گزارش کلهرنیوز، مسعود قلعه‌سفیدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۶۸ هزار و ۳۶ مأموریت اورژانسی در این استان طی ۹ ماه انجام شده که این رقم نشان‌دهنده افزایش چشمگیر خدمات‌رسانی اورژانس در شرایط حساس است.

وی با اشاره به نحوه خدمات‌رسانی در این مأموریت‌ها گفت: از این تعداد، ۳۷ هزار و ۶۰۰ نفر با آمبولانس‌های اورژانس به مراکز درمانی منتقل شده‌اند که نشان از سرعت عمل نیروها در شرایط بحرانی دارد.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: ۳۵ هزار و ۱۰۸ نفر دیگر در همان محل حادثه تحت درمان قرار گرفته‌اند، اقدامی که در مواقع بحرانی می‌تواند جان بسیاری را نجات دهد.

وی در ادامه به جزئیات آماری این مأموریت‌ها پرداخت و خاطرنشان کرد: ۱۴ هزار و ۳۶ مأموریت مربوط به حوادث ترافیکی و ۵۴ هزار و ۹۳۷ مأموریت به حوادث غیرترافیکی اختصاص داشته است. این آمار، نقش حیاتی اورژانس در مواجهه با حوادث متنوع و ارائه خدمات سریع را به‌خوبی برجسته می‌کند.

کد خبر

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند.