به گزارش کلهرنیوز، جلسه تخصصی پیشگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز با حضور فرهاد شهبازی فرماندار شهرستان؛ و  ملکی، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، در سالن جلسات شهدای مرصاد برگزار شد.

 

در این نشست، فرماندار شهرستان با تأکید بر اهمیت پیش‌دستانه عمل کردن در برابر تخلفات ساختمانی، اظهار داشت: پیشگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز، به مراتب مؤثرتر از ارجاع پرونده‌ها به کمیسیون ماده ۱۰۰ یا اجرای دستورات قلع و قمع است.

 

وی همچنین با رویکردی راهبردی، بر ضرورت تکریم شهروندان و روان‌سازی فرآیندهای اداری تأکید کرد و خواستار حذف موانع زائد و تسریع در روند صدور مجوزهای ساختمانی جهت کاهش زمان انتظار متقاضیان شد.

 

از سوی دیگر، شهردار اسلام‌آباد غرب با بیان مواضع قاطع مدیریت شهری، تأکید کرد که امنیت و آرامش شهروندان خط قرمز شهرداری است. وی تصریح کرد: شهرداری با اتکا به پشتوانه قانونی و بدون هیچ‌گونه اغماضی با متخلفانی که خارج از ضوابط شهرسازی اقدام به ساخت‌وساز می‌کنند، برخورد خواهد کرد تا حقوق عمومی تضییع نشود.

 

در ادامه این جلسه، آقای ملکی، رئیس سازمان نظام مهندسی استان، حضور و ورود دادستان را برای برخورد مؤثر با متخلفین الزامی دانست و در پایان به اختلالات اینترنتی به عنوان یکی از چالش‌های پیش روی سامانه نظام مهندسی اشاره کرد.

 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید :