به گزارش خبرنگار کلهرنیوز، در جلسه پایش آرد و نان شهبازی فرماندار شهرستان ضمن تشکر از حضور کلیه اعضا در خصوص وضعیت توزیع آرد و کیفیت نان خبازی ها توضیحاتی را گفت و عنوان کرد: باید در بازدید از واحد های خبازی و مشکلات آن قاطع و با متخلفین حوزه آرد و نان برخورد شود.
مهندس شهبازی در خصوص راه کار عملکرد بهتر خباری ها گفت: واحدهای خبازی با کیفیت را که مردم از عملکردشان رضایت داشته باشند تشویق و تقویت خواهیم کرد.
وی افزود: محصول گندم و تولید آرد که با زحمات و سختی های فراوان کشاورزان و کارخانه های آرد تولید می شود و با قیمت یارانه ای دولت در اختیار خبازی قرار می گیرد نباید منجر به تولید نان نامرغوب در سفره های شهروندان شود و این موضوع تحت هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.
فرماندار در پایان اظهار داشت: همه واحد های خبازی موظف به تجهیز ژنراتور برق در زمان قطعی برق هستند تا در روند تولید نان و خدمت رسانی به مردم اختلالی ایجاد نشود.
نویسنده: نگین سارایی
این خبر را به اشتراک بگذارید :