به گزارش کلهرنیوز، سه روز پس از قبول قطع نامه ۵۹۸ از سوی ایران در ۳۱ تیرماه ۱۳۶۷ ارتش عراق در عملیاتی با به کارگیری سه لشکر پیاده یک لشکر زرهی و تیپ‌های گارد از ۵ محور به مرز‌های جنوبی جمهوری اسلامی ایران حمله کرد تا این تجاوز بستری برای تجاوز منافقین به خاک ایران اسلامی را فراهم کند

تهاجمی که سه روز بعد به نام فروغ جاویدان به وقوع پیوست.

عملیات مرصاد در پنجم مرداد ماه ۱۳۶۷ با رمز یا صاحب الزمان ادرکنی به فرماندهی سپاه پاسداران و با پشتیبانی هوانیروز ارتش در سه محور چهار زبر اسلام آباد و جاده غلاجه آغاز شد.

عملیات مرصاد با ضربه سنگین. خود به منافقین مزدور عملیات فروغ جاویدان آنها را به غروب همیشگیشان مبدل ساخت تا بعد از ۱۷ هزار ترور ناجوانمردانه این گونه پاسخ کوبنده خود را از رزمندگان اسلام دریافت کنند.

منافقینی که همیشه در محاسبات خود اشتباه کرده و این محاسبات غلط نیز زمینه شکست آنان را فراهم می‌کند.

شهید صیاد شیرازی نقش محوری و تعیین‌کننده‌ای در عملیات مرصاد داشت. او با فرماندهی و هدایت نیرو‌های خودی، توانست مانع پیشروی و اهداف گروهک منافقین در این عملیات شود و ضربه سنگینی به آنها وارد کند.

در دفاع مقدس ۱۲ روزه نیز این منافقین کوردل بودند که با همکاری رژیم صهیونیستی و امریکا سعی در ضربه زدن به وطن را داشتند، اما غافل از این که فرزندان این مرز و بوم همیشه آماده دفاع از این سرزمین مقدس هستند.

به همین مناسبت مراسم سالروز گرامیداشت عملیات مرصاد (روزملی کرمانشاه) در ۵ مرداد ماه ۱۴۰۴ با حضور حجت الاسلام زارعی امام جمعه ،شهبازی فرماندار، اعضای شورای تامین و اداری اسلام آبادغرب، مدیرکل بنیادحفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان خانواده معظم شهدا و رزمندگان دفاع مقدس در محل یادمان شهدای این عملیات غرور آفرین برگزار شد

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین زارعی امام جمعه اسلام آباد غرب با برشمردن افتخار آفرینی رزمندگان در جبهه های حق علیه باطل گفت: عملیات مرصاد پایانی بر جنایت های منافقین کوردل بود.

وی افزود: در جنگ هشت ساله تحمیلی رژیم بعث عراق با حمایت های دولت های استعمارگر از همه حربه های خود برای مقابله با نظام اسلامی استفاده کرد و با تجهیز منافقین کوردل که به گمان خود می توانند بدون مقاومت مردم و رزمندگان خود را به تهران برسانند در کمین رزمندگان و نیروهای مردمی گرفتار شدند و در عملیات مرصاد به پایان خود رسیدند.

در پایان مراسم با مداحی و سینه زنی به یاد سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) یاد و خاطره شهدای مرصاد را گرامی داشتند.

نویسنده: نگین سارائی

 


 

این خبر را به اشتراک بگذارید :