به گزارش کلهرنیوز، در هفتادمین جلسه کارگروه آرد و نان استان کرمانشاه به ریاست قباد شعبانی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، موضوع توسعه تولید و مصرف آرد و نان کامل بهعنوان گامی در جهت ارتقای سلامت و کیفیت تغذیه مردم مورد بررسی ویژه قرار گرفت.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به لزوم حمایت از واحدهای تولیدی فعال در این حوزه گفت: توسعه نان کامل، نهتنها به بهبود سلامت جامعه کمک میکند بلکه میتواند زمینهساز ایجاد ارزش افزوده در زنجیره تولید گندم و آرد استان شود.» وی همچنین خواستار برنامهریزی برای آموزش و فرهنگسازی در زمینه مصرف نان کامل در سطح شهرستانها شد.
در ادامه، گزارش ادارهکل غله و خدمات بازرگانی در مورد بازنگری سهمیه گندم کارخانجات تولید آرد ارائه و مقرر شد با هدف عدالت در توزیع و بهرهوری بیشتر، تخصیص سهمیهها متناسب با ظرفیت و عملکرد واحدها مورد بازبینی قرار گیرد. همچنین، بانک سپه گزارشی از روند پرداخت تسهیلات به واحدهای خبازی برای تجهیز به سوخت جایگزین ارائه داد.
در بخش پایانی جلسه، بر اجرای طرح حمل منطقهای آرد و نظارت دقیق بر شبکه توزیع تأکید شد تا با کاهش هزینهها و تسهیل روند جابهجایی، عرضه آرد در مناطق مختلف استان با ثبات و نظم بیشتری انجام گیرد.

این خبر را به اشتراک بگذارید :