به گزارش کلهرنیوز، جمعی از دانشجویان رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام‌آباد غرب با حضور در دادگستری شهرستان، با دکتر یوسف جلیلیان رئیس دادگستری اسلام‌آباد غرب دیدار و گفت‌وگو کردند. این نشست در فضایی صمیمی با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با رویه‌های قضایی و بررسی چالش‌های حقوقی روز برگزار شد.

 

در این دیدار، دانشجویان سؤالات تخصصی و علمی خود را پیرامون موضوعات مختلف حقوقی و قضایی مطرح کردند و رئیس دادگستری شهرستان با سعه‌صدر و دقت به هر یک از پرسش‌ها پاسخ داد.

 

دکتر یوسف جلیلیان طی سخنانی با تأکید بر نقش مهم دانشگاه در تربیت نیروهای آگاه و متعهد گفت:دانشجویان، به‌ویژه در رشته حقوق، می‌توانند با ارتقاء بینش علمی و اخلاقی، به ستون‌های اصلی عدالت و خدمت‌گزاری به مردم تبدیل شوند.

 

وی بیان داشت که آشنایی از نزدیک دانشجویان با فرآیند دادرسی و مسئولیت‌های دستگاه قضایی، موجب افزایش آگاهی عمومی و کاهش خطاهای حقوقی در آینده خواهد شد.

 

رئیس دادگستری اسلام‌آباد غرب در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت تقویت مهارت‌های کاربردی در کنار دانش نظری اشاره کرد و افزود:دانشجویان مستعد و پرتلاش باید از هم‌اکنون خود را برای فعالیت‌های علمی و اجتماعی در حوزه عدالت آماده کنند، چرا که آینده دستگاه قضایی کشور در گرو نیروی انسانی فرهیخته و توانمند است.

 

در پایان این نشست، دانشجویان ضمن ابراز خرسندی از فرصت حضور در دادگستری، از دکتر جلیلیان به‌سبب حمایت از نسل جوان و اهتمام در آموزش‌های کاربردی تقدیر کردند.

این خبر را به اشتراک بگذارید :