به گزارش کلهرنیوز، دکتر منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه امروز یکشنبه  ۲ آذر ۱۴۰۴ در جریان سفر به بخش ماهیدشت از توابع شهرستان کرمانشاه، از مجتمع تولید قارچ ماهیدشت بازدید کردند.

 

این مجموعه که در مساحتی حدود ۹ هکتار احداث شده شامل ۶۵ واحد تولیدی است. هر واحد بین ۹۰۰ تا ۱۱۰۰ متر مربع وسعت دارد و سالن‌های آن در قالب دو سالن ۱۲۰ متری طراحی شده‌اند، یعنی هر واحد مجموعاً حدود ۲۴۰ متر مربع فضای تولید دارد.

 

این مجتمع در سال، چهار دوره تولید قارچ دارد و مجموع تولید سالانه آن به حدود ۳۰ تن می‌رسد.

در جریان بازدید استاندار کرمانشاه، مشکلاتی که به دلیل تغییر مالکیت برخی واحدها و انحرافات جزئی در اجرای طرح‌ها ایجاد شده، بررسی شد.

استاندار کرمانشاه در این بازدید تاکید کرد: با برنامه‌ریزی دقیق و جلسات پیگیری، این انحرافات به حداقل ممکن کاهش یافته و مسیر تولید با ثبات و بهینه ادامه یابد.

 

یکی دیگر از نکات مورد توجه در بازدید که دکتر حبیبی دستورات مستقیمی برای برطرف شدن این مشکلات صادر کرد نیاز واحدها به تأمین نقدینگی برای ادامه روند تولید بود.

 

مدیر ارشد استان ضمن تأکید بر اهمیت توسعه صنایع کوچک و متوسط، بر حمایت مستمر از تولیدکنندگان تاکید کردند.

 

این بازدید فرصتی بود تا مشکلات و ظرفیت‌های مجتمع به طور مستقیم از نزدیک بررسی شود و برنامه‌های توسعه‌ای آینده با رویکردی عملیاتی و حمایتگرانه طراحی گردد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید :