به گزارش کلهرنیوز، امروز شنبه  ۱۵ آذر ۱۴۰۴ یازدهمین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری اسلام آباد غرب به ریاست فرهاد شهبازی فرماندار شهرستان و با حضور حسن جلیلیان نسب مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در سالن جلسات شهدای مرصاد برگزار شد.

 

در این جلسه ضمن پیگیری مصوبات جلسه قبل، موضوع سرمایه در گردش تعدادی از واحدهای صنعتی، مشکلات آورده متقاضیان تسهیلات سفر ریاست جمهوری، مشکلات طرح هادی در حال اجرا و … بررسی و اعضا در این خصوص با هم به بحث و گفت و گو پرداختند.

 

در این جلسه فرماندار با بیان اینکه موضوع تسهیلات طرح‌های اشتغالزا اولویت شهرستان است تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی با همکاری بانک‌های عامل در این مورد همکاری و مساعدت لازم را داشته باشند و در کمترین زمان تسهیلات به متقاضیان پرداخته شود.

 

لازم به ذکر است حسب دستور استاندار محترم کرمانشاه و با توجه به اهمیت موضوع، جلسات کارگروه اشتغال به صورت هفتگی برگزار می‌شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید :