به گزارش کلهرنیوز، امروز دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ اولین جلسه شورای پیشگیری از جرایم انتخاباتی شهرستان اسلام‌آبادغرب با محوریت انتخابات شورای اسلامی شهر، با حضور یوسف جلیلیان رئیس دادگستری، فرماندار، مسئولان نظامی و انتظامی و نمایندگان ادارات عضو شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان، در دفتر رئیس دادگستری اسلام‌آبادغرب برگزار شد.

 

در ابتدای این جلسه، یوسف جلیلیان رئیس دادگستری شهرستان اسلام‌آبادغرب با اشاره به استقرار ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی استان در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه اظهار داشت: این ستاد طی مکاتبه رسمی با حوزه‌های قضایی شهرستان‌ها، بر ضرورت برگزاری اولین جلسه پیشگیری از جرایم انتخاباتی تأکید کرده و آغاز به‌کار منسجم شوراهای شهرستانی را خواستار شده است.

 

وی با تأکید بر اهمیت سلامت، قانون‌مداری و صیانت از فرایند انتخابات، از تمامی دستگاه‌های همکار و اعضای شورا خواست در مسیر پیشگیری از جرایم انتخاباتی، هماهنگی، هم‌افزایی و تجانس رویه‌ها را به‌طور جدی مدنظر قرار دهند و با انجام به‌موقع وظایف قانونی، زمینه برگزاری انتخاباتی سالم، امن و قانونمند را فراهم کنند.

 

رئیس دادگستری شهرستان اسلام‌آبادغرب همچنین افزود:پیشگیری مؤثر از تخلفات انتخاباتی، مستلزم برنامه‌ریزی دقیق، رصد مستمر و تعامل مستمر میان دستگاه‌های اجرایی، نظارتی، انتظامی و قضایی است و تحقق این امر نیازمند تقسیم کار روشن و مسئولیت‌پذیری همه اعضاست.

 

در پایان جلسه، سایر اعضای شورا به بیان دیدگاه‌ها، پیشنهادات و نکات تخصصی خود پیرامون پیشگیری از جرایم انتخاباتی پرداختند و مقرر شد در جلسه آتی شورا، هر یک از ادارات و دستگاه‌های عضو، وظایف تکلیفی و تقسیم کار شهرستانی خود را به‌صورت مشخص ارائه بر عهده گیرند.

این خبر را به اشتراک بگذارید :