به گزارش کلهرنیوز، دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی و ششمین مجمع عمومی سلامت در شهرستان به ریاست فرزاد پورمرادی معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرمانداری امروز دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ در سالن جلسات شهدای مرصاد برگزار شد.
در این جلسه مصوبات جلسه ی قبل قرائت و اقدامات ادارات در راستای اجرای تعهدات ایجاد شده بررسی شد.
فرزاد پورمرادی با تأکید بر حرکت جمعی به سمت بهبود شرایط شهرستان تصریح کرد: ما به عنوان مدیران این شهرستان در برابر مردم تعهداتی داریم که باید به آن ها عمل کنیم.
وی افزود: هدف همه ی ما رشد و توسعه شهرستان است و این امر جز با تعامل، هماهنگی و هم افزایی درست، حاصل نخواهد شد.
پورمرادی ادامه داد: افزایش سطح نشاط اجتماعی را لازمه ی کاهش دامنه آسیب های اجتماعی بوده و بر این مهم تأکید می کنم.
در ادامه ی جلسه اعضای کارگروه در زمینه ی خودکشی، سرطان ها، کنترل جمعیت سگ های ولگرد و هاری، ساماندهی ضایعات فروشان، حوزه ی آب روستایی و…به بحث و گفتگو پرداختند و در این خصوص تصمیمات لازم اتخاذ شد.
کاهش آمار خودکشی در سه ماه اخیر، طبق آمار شبکه ی بهداشت و درمان شهرستان، خبر امیدوار کننده ای بود که در این جلسه به آن پرداخته شد.




این خبر را به اشتراک بگذارید :