به گزارش کلهرنیوز،حسن آمویی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا و مسائل اقتصادی همگی بر روی بازار تاثیر گذاشته و بازار گوشت هم از این قاعده مستثنی نیست.

وی با بیان اینکه مردم نسبت به گذشته کمتر گوشت مصرف می کنند، افزود: در این راستا شخص خاصی مقصر نیست.

آمویی با بیان اینکه نوسانات قیمتی در بازار گوشت وجود دارد، گفت: مسئولین باید نظارت و دقت بیشتری اعمال کنند و کارهای کارشناسی به صورت صحیح و نه صرف برگزاری جلسه و تصویب مصوبات انجام شود.

رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه گفت: باید علت کمبود دام به صورت ریشه ای مورد بررسی قرار گیرد نه اینکه عنوان شود قصابی ها گوشت را گران عرضه می‌کنند.

آمویی خاطرنشان کرد: باید در بازرسی‌ها بررسی شود که آیا قصابی ها گوشت را با قیمت بالا خریده اند که مجبور به فروش آن به نرخ بالا هستند یا خیر.

وی افزود: اکنون وضعیت به گونه ای است که مصرف‌کننده در نهایت متضرر می‌شود.

آمویی گفت: مسئولین باید در جایگاه خود اتخاذ تصمیم کنند و در جلسات ستاد تنظیم بازار هنگامی که مدیران درباره گوشت نظر می‌دهند باید اطلاعات مناسبی داشته باشند.

وی افزود: کار باید به کارشناس سپرده شود نه اینکه تنها در جلسه ای بایدها مصوب شود زیرا این باید ها سبب اختلال در بازار خواهد شد بلکه باید عیوب کار را پیدا کرد.

آمویی خاطرنشان کرد: همچنین باید از قصابی ها پرسید که هزینه ها چگونه است سپس بایدهایی اعلام و تصمیم گیری اتخاذ شود.

وی عنوان کرد: ۲۲۰ واحد قصابی دارای مجوز در شهر کرمانشاه فعالیت می کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید :