رفتن به محتوای اصلی
اخبار فوری
اجتماعی

پلمپ دو مرکز رادیولوژی و دندانسازی متخلف در اسلام آبادغرب

به گزارش کلهرنیوز، عباس بیگلری مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اسلام آباد غرب  در گفتگو با اسلام آباد خبر، اظهار داشت:  یک مرکز  رادیولوژی و سونوگرافی در اسلام آبادغرب با حضور کارشناسان نظارت بر درمان و اداره اماکن بعلت فرار مالیاتی و عدم استفاده از دستگاه کارت خوان به دستور دادستان عمومی و  انقلاب شهرستان پلمپ گردید.

وی افزود: این کلینیک رادیولوژی و سونوگرافی در شهرستان شاکی زیادی داشت و طی یکسال گذشته برای دومین بار پلمپ شد.

مهندس بیگلری گفت: همچنین یک واحد دندانساز تبصره ۵ متخلف با حضور کارشناسان نظارت بر درمان و اداره اماکن و نماینده حقوقی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد غرب به علت دخالت در امور پزشکی پلمب شد.

 مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اسلام آباد غرب عنوان کرد: اینگونه دندانسازی ها  فقط مجاز به انجام یک سری کارهایی نظیر ساخت دندان هستند و مجاز به داشتن تخت معاینه و انجام اموردندانپزشکی نیستند و پس از چند بار تذکر و عدم توجه به آن و ادامه فعالیت دخالت در امور پزشکی پلمب شد.

وی خاطرنشان کرد ما در راستای اهداف وظیفه کاری خود که سلامت افراد جامعه است با افراد و مراکزی که قصد به خطر انداختن سلامت جامعه را داشته باشند به شدت برخورد خواهیم کرد.

 

 

 

 

 

 

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند.