به گزارش کلهرنیوز، حجتالاسلام سید جواد حسینیکیا امروز پنجشنبه جلسه پیگیری مصوبات سفر رئیسجمهور، با حضور معاون اجرای رئیسجمهور، اظهار داشت: انتظار مدیران این است که اعتبارات سفر رئیسجمهور به کرمانشاه که در بودجه نیز عنوان شده با اولویت تخصیص یابد درحالی که اکنون شاهد این موضوع نیستیم.
وی افزود: بخشی از تعهدات خارج از توان بانکها است و بخشی هم به قصور آنها مربوط میشود برهمین اساس باید دولت و بانکها از ابتدا یا تعهدات را نپذیرند یا آن را کامل انجام دهند.
عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه تصریح کرد: در دور نخست سفر رئیسجمهور به کرمانشاه اعلام شد که ۳۳ هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص مییابد درحالی که این امر محقق نشد و افکار عمومی آن را نمیپذیرند.
حجتالاسلام حسینیکیا با گلایه از نحوه تخصیص اعتبارات سفر رئیسجمهور به کرمانشاه، اذعان کرد: هفته گذشته حتی نتوانستیم پنج میلیارد تومان برای پرداخت حقوق پیمانکار پروژه راه سنقر به بیستون تامین کنیم./ شبکه اطلاعرسانی مرصاد