به گزارش کلهرنیوز، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از برگزاری نخستین جشنواره سراسری «شعر جوان بیستون» خبر داد.

مظفر تیموری در خصوص شرایط شرکت در جشنواره نیز گفت: آثار ارسالی به جشنواره در قالب‌های کلاسیک و آزاد قابل پذیرش است و تمام شاعران رده سنی ۱۸ تا ۳۵ سال می توانند حداکثر سه اثر را برای دبیرخانه جشنواره به شماره ۰۹۹۱۳۹۷۴۱۰۰ در پیام رسان‌های ایتا، بله و روبیکا ارسال کنند.

 

وی ادامه داد: این جشنواره در دو بخش آزاد و بخش ویژه شامل «کرمانشاه گهواره تاریخ، فرهنگ و تمدن» برگزار می‌شود.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آخرین مهلت ارسال آثار برای شرکت در این جشنواره را پایان مهر امسال عنوان کرد و گفت: تلاش داریم این جشنواره را آذر امسال برگزار کنیم.

 

وی از همه شاعران جوان برای شرکت در این جشنواره دعوت کرد و افزود: به برگزیدگان این جشنواره لوح سپاس و جوایز نقدی پرداخت خواهد شد.

 

تیموری در پایان افزود: این جشنواره توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه و با پشتیبانی و حمایت معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

نویسنده: سارائی

این خبر را به اشتراک بگذارید :