رفتن به محتوای اصلی
اخبار فوری
اخبار اسلام آبادغرب

مسعود جابری معاون فرمانداری؛

بدون برنامه اجرایی و گزارش مستند، پدافند غیرعامل صوری می‌ماند

به گزارش کلهرنیوز، «در رقابت استراتژیک امروز، کشوری پیروز است که تاب‌آوری بیشتری داشته باشد.» این محور اصلی جلسه شورای پدافند غیرعامل شهرستان اسلام‌آبادغرب بود که صبح امروز ۱۹ مهر ۱۴۰۵، به ریاست مسعود جابری، معاون فرمانداری، در سالن جلسات شهدای مرصاد برگزار شد.

 

در این نشست، اعضا درباره اجرای برنامه‌های هفته پدافند غیرعامل (۴ تا ۱۱ آبان) و تحقق شعار سال ۱۴۰۵، «پدافند مردم‌محور، ایران پایدار است»، هم‌اندیشی کردند.

 

جابری در این جلسه پدافند غیرعامل را در شرایط کنونی کشور حیاتی دانست و گفت: هدف بنیادین پدافند، کاهش خسارات انسانی، نظامی و زیرساختی در مواجهه با تهدیدات است. وی همچنین بر نقش کلیدی شوراهای محله‌محور در شناسایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های هر منطقه تأکید کرد.

 

معاون فرمانداری اسلام‌آبادغرب با انتقاد از رویکردهای صوری، از کمیته‌ها و ادارات خواست برنامه‌های اجرایی و گزارش‌های مستند از اقدامات خود ارائه کنند.

 

وی در پایان، تاب‌آوری را یکی از ارکان اصلی پدافند غیرعامل خواند و افزود: توان تاب‌آوری دشمن در ابعاد سیاسی و اقتصادی محدود است؛ بنابراین در رقابت استراتژیک امروز، پیروزی از آن کشوری است که تاب‌آوری بیشتری داشته باشد.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند.