رفتن به محتوای اصلی
اخبار فوری
اجتماعی

زلزله شهرستان صحنه مربوط به گسل «دینور» است

به گزارش کلهرنیوز ، فرهاد فروزی اظهار داشت : دقایقی پیش در ساعت 17:43:01 زلزله‌ای با قدرت 4.3 دهم در مقیاس ریشتر حوالی صحنه و میانراهان در دینور را لرزاند.

وی با اشاره به اینکه این زلزله در طول جغرافیایی 47.68، عرض جغرافیایی: 34.56 و در عمق  8 کیلومتری زمین رخ داده است عنوان کرد :نزدیک‌ترین مکان به کانون زمین‌لرزه، صحنه با فاصله هشت کیلومتر از مرکز زلزله بوده است.

مسئول شبکه لرزه‌نگاری استان کرمانشاه با بیان اینکه این زلزله در شهرستان‌های هرسین، سنقرو کلیایی و کرمانشاه نیز احساس شده است خاطرنشان کرد: گسل دینور بسیار مهم است و باید دید آیا در دوساعت آینده زلزله دوباره اتفاق خواهد افتاد یا خیر.

وی با اشاره اینکه مردم کرمانشاه نیز زلزله را احساس کرده اند بیان کرد: مردم آرامش خود را حفظ کنند زیرا هر نوع استرسی به طور حتم سبب مشکلاتی می‌شود./تسنیم

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند.