به گزارش کلهرنیوز، شهناز حقپرست در گفتگو با خبرنگار شبکه اجتماعی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: سامانه حاکم بر جو منطقه تا روز دوشنبه هفته آینده جو استان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
کارشناس ادارهکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: ضمن افزایش دمای روزانه و افزایش نسبی دمای شبانه به تناوب سبب وزش باد و بارندگی در سطح استان خواهد شد.
وی تصریح کرد: شرایط ناپایدار و بارندگی در نیمه شمالی استان به ویژه در منطقه اورامانات
کارشناس ادارهکل هواشناسی استان کرمانشاه بیان داشت: علاوه بر ارتفاعات و گردنهها در نقاط سردسیر به شکل برف دیده خواهد شد.
وی افزود: وزش باد در نواحی مرزی قابل توجه بوده و ممکن است گاهی اوقات هوا را در این مناطق نسبتا غبارآلود کند.
کارشناس ادارهکل هواشناسی استان کرمانشاه در پایان گفت: لازم به ذکر است در مدت فعالیت این سامانه شرایط برای تشکیل مه به خصوص طی ساعاتی از طول شب تا اوایل روز به ویژه در مناطق سرد و متعدل فراهم خواهد بود.