رفتن به محتوای اصلی
اخبار فوری
اخبار استان

هشدار بهداشت کرمانشاه درباره فعالیت اغذیه‌فروشی‌های غیرمجاز

هشدار بهداشت درباره اغذیه‌فروشی‌های غیرمجاز در کرمانشاه

هشدار بهداشت کرمانشاه

رئیس گروه بهداشت کرمانشاه از غیرمجاز بودن اغذیه‌فروشی‌های سیار بدون مجوز خبر داد و بر لزوم نظارت بر فعالیت آن‌ها تأکید کرد.

رئیس گروه بهداشت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد که اغذیه‌فروشی‌های سیار که فاقد مجوز هستند، غیرمجاز محسوب می‌شوند. علیرضا اجرایی در گفت‌وگو با خبرنگار ما در کرمانشاه، بر لزوم دریافت مجوزهای بهداشتی برای مراکز عرضه مواد غذایی تأکید کرد.

اجرایی افزود که تنها تعداد محدودی از واحدهای سیار با هماهنگی دستگاه‌های متولی مجوز دارند و تحت نظارت بازرسان بهداشت محیط فعالیت می‌کنند. او همچنین اشاره کرد که بسیاری از افرادی که به‌صورت سیار اقدام به عرضه مواد غذایی می‌کنند، مجوزی از مجموعه بهداشت ندارند و فعالیت آن‌ها غیرقانونی است.

نظارت بر کیفیت مواد غذایی

رئیس گروه بهداشت به نظارت مستمر بازرسان بهداشت محیط بر مراکز مجاز اشاره کرد و گفت که این بازرسان به‌طور مداوم بر فعالیت واحدهای صنفی نظارت می‌کنند. مواد اولیه مورد استفاده این واحدها، از جمله روغن و دیگر اقلام غذایی، تحت بررسی‌های بهداشتی قرار می‌گیرد.

وی همچنین خاطرنشان کرد که در صورت مشاهده تخلف، اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد و نمونه‌برداری از روغن مصرفی و مواد اولیه برای بررسی کیفیت به آزمایشگاه کنترل غذا ارسال می‌شود.

سامانه 190 برای ثبت شکایات

اجرایی بر اهمیت مشارکت مردم در شناسایی تخلفات بهداشتی تأکید کرد و گفت که سامانه 190 به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت شکایت‌های مردمی است. شهروندان می‌توانند تخلفات بهداشتی را از طریق این سامانه ثبت کنند و پس از ثبت شکایت، کد رهگیری دریافت خواهند کرد.

وی افزود که ثبت شکایت در این سامانه رایگان است و در صورت احراز تخلف، اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد.

منبع: تسنیم کرمانشاه

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند.